Grusveje

Grusveje

Er din grusvej ujævn og fyldt med huller? Eller skal du måske have anlagt en helt ny grusvej? Så kan vi hjælpe dig!

Grusveje i højeste kvalitet
Gode grusveje kræver løbende vedligeholdelse og reparationer, men hvis arbejdet gøres ordentlig fra start af, kan resultatet holde væsentligt længere. Regn, sne og kørsel kan tage hårdt på en grusvej, hvis den ikke er lavet korrekt. Med vores tilgang til anlæg og vedligeholdelse af grusveje, lover vi, at du får den bedste kvalitet med den længste holdbarhed.

De 5 arbejdsfaser som sikrer det bedste resultat:

1. Klargøring af underlag: Vi sørger for at fjerne jord, grene og blade inden vi går i gang med arbejdet. Dette sikrer at gruset ikke bliver blandet med bløde materialer som suger vand til sig i stedet for at dræne det væk.

2. Vinkling af grusvejen: Vi laver en let buet facon på vejen så den får en hældning ud imod grøften, hvilket leder regnvand væk fra grusvejen. Eventuelle huller fyldes op med grus.

3. Tromling: Vi tromler vejen for at trykke underlaget fast og jævnt. Denne proces hjælper til at forhindre fremtidige huller i vejen.

4. Toplaget: Efter vi har tromlet vejen, kører vi lergrus på i 2-3 cm tykkelse. Den hårde overflade på lergruset leder regnvand væk fra vejen og sikrer, at resultatet holder længere.

5. Sivegrøft: Hvis en grusvej ikke har sivegrøfter, hvor vandet kan samle sig væk fra vejen, sørger vi også for at grave disse. Det er igen en vigtig opgave, når man vil sikre en lang holdbarhed af grusvejen.

Ring til os og få et uforpligtende tilbud på reparation, vedligeholdelse eller nyanlæg af din grusvej. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Specifikt kan vi hjælpe med:

Reparation af grusveje
Vedligeholdelse af grusveje
Anlæg af grusveje
Udgravning til sivegrøft
Vinkling af eksisterende grusveje
Grus og ler af højeste kvalitet